gemeente Laakdal
A  A  A  A 

Werken en omleidingen

4 weekends werken aan brugvoegen op E313

In mei en juni vernieuwt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) op twee verschillende locaties de brugvoegen van twee bruggen op de E313 in Laakdal. Per locatie wordt er telkens gedurende twee weekends gewerkt. Tijdens de weekends van 20 en 27 mei is dat het geval op de snelwegbrug over de Nieuwe baan (N174). Daarna wordt er tijdens de weekends van 3 en 17 juni gewerkt op de snelwegbrug over de Meerhoutstraat/Langvoort. Voorafgaand worden er op beide locaties voorbereidende werken uitgevoerd gedurende één weeknacht. De E313 blijft tijdens de werken steeds open, maar ter hoogte van de werfzone moet het verkeer over één rijstrook. De werken gaan alleen door bij droog weer.

                                                                                       Rioleringswerken Veerle-Heide - verder verloop

In de straten Witte Hoeve, Zandstraat, Veerle-Heide en Lakstraat zal een gescheiden afwateringsstelsel aangelegd worden. Hierbij zullen ook de grachten ingezet worden om het water te bufferen.
De rioleringswerken zijn half augustus 2016 gestart. Aansluitend zal de gemeente hier ook het wegdek vernieuwen en snelheidsremmende maatregelen treffen.
De werken worden gecombineerd met het ondergronds brengen van nutsvoorzieningen en het plaatsen van nieuwe openbare verlichting.

Graag geven we tussentijds even een stand van zaken aangaande de werken. De reeds eerder vooropgestelde planning vind je hieronder:

Fase 1: Witte Hoeve (+/-11 weken): zomer – herfst 2016
Fase 2: Zandstraat (+/-17 weken): herfst 2016 – winter 2017
Fase 3: Veerle-Heide (+/-10 weken): winter 2017 – lente 2017
Fase 4: Lakstraat (+/-15 weken): lente 2017 – zomer 2017

RIOLERINGSWERKEN WORDEN VOORAFGEGAAN DOOR WERKEN AAN NUTSLEIDINGEN. EINDE DER WERKEN: ZOMER 2017

De aannemer zit voorlopig op planning. Er zijn, zoals bij elk werk, wel enkele bijkomende, onvoorziene problemen die ons pad gekruist hebben. We denken dan o.a. aan bijkomende verplaatsingen van nutsleidingen die noodzakelijk waren. Verder is er een wisseling in werfleiding doorgevoerd bij de aannemer. Graag geven we dan ook de contactpersonen nog even door:
Werfleider aannemer Superbeton: Kenneth Bervoets, , GSM: 0496 53 88 88
Werfleider gemeente Laakdal, Steven Ennekens, , GSM: 0473 65 45 86

Begin 2017 wordt de riolering in de Zandstraat verder aangelegd.
De huisvuilophaling is door de werfomstandigheden plaatselijk en tijdelijk verstoord geweest. Inzake huisvuilophaling gaan we de afspraken met de ophaaldienst IOK bijsturen opdat er een betere ophaling kan verzekerd worden. 
 zon- en feestdagen - enkelrichting en parkeerverbod in Makelhoeve

Voetbalclub Blauwe Duivels organiseert elke zon- en feestdag een rommelmarkt op het terrein ter hoogte van Makelhoeve te Veerle.

Tijdens de zon- en feestdagen waarop de rommelmarkt plaatsvindt zal er vanaf 7.00 u. tot 19.00 u. een enkelrichtingsverkeer ingevoerd worden in Makelhoeve vanaf huisnummer 1 tot aan het kruispunt met de Tessenderloseweg.

Daarnaast zal er in Makelhoeve ook een parkeerverbod gelden vanaf 8.00 u. tot 18.00 u. langs beide zijden van de straat.

GIPOD


Vind hier alle wegenwerken en evenementen in Laakdal
Handleiding bij de kaart

 

Meer wegenwerken

http://www.verkeerscentrum.be/verkeersinfo/nieuws
www.wegenenverkeer.be


 

 

Activiteit invoeren

Jouw activiteit in de uitdatabank?
Klik hier

Jouw activiteit in het infoblad?
Klik hier

Aanmelden

Nieuwsbrief

E-mail
Bookmark and Share
© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV