gemeente Laakdal
A  A  A  A 

Maak van het voormalig gemeentehuis van Eindhout jouw zaak!

De gemeente Laakdal organiseert een wedstrijd voor jong creatief ondernemend talent. De winnaar mag een jaar lang gratis gebruik maken van een unieke locatie, het voormalig gemeentehuis van Eindhout, om zijn/haar zaak uit te baten.

We willen starters helpen om de levensvatbaarheid van hun project uit te testen zonder dat ze hiervoor grote financiële risico’s moeten nemen. We zijn er immers van overtuigd dat er heel wat creatief ondernemend talent rondloopt. Een jaar lang gratis onderdak voor je handelszaak geeft een startende ondernemer extra ademruimte.

Wie kan deelnemen? Iedereen die minder dan 2 jaar geleden is gestart met een zelfstandige activiteit in hoofdberoep of plannen heeft om te starten met een eigen zaak en een creatief innovatief idee heeft. Allerlei initiatieven waarbij er een rechtstreeks contact is tussen de ondernemer en het publiek zijn toegelaten, van creatief atelier tot horecazaak tot winkel, er kan heel veel. Kandidaten kunnen hun projectvoorstellen via het daarvoor voorziene formulier tot en met 13 oktober indienen. De deelnamevoorwaarden zijn terug te vinden in het deelnamereglement.

Een professionele jury kiest uit de projectvoorstellen de winnaar. Hierbij wordt rekening gehouden met de creativiteit en haalbaarheid van het concept en de motivatie van de kandidaat. Bovendien wordt ook gekeken hoe het idee inspeelt op de noden van Laakdal en de meerwaarde voor de gemeente.

Op 27 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt, die vanaf 4 december 2017 zijn pop-up kan uitbaten in het voormalig gemeentehuis van Eindhout.

Tijdens de zomermaanden zal een ervaren pop-upper gedurende een aantal weken het pand al een eerste keer omtoveren tot zomerpop-up. Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de wedstrijd hebben de mogelijkheid om het pand tijdens de zomerpop-up al eens te gaan bekijken. Er zal ook een informatiesessie over de wedstrijd plaatsvinden op 18 september om 19.30 u in het voormalig gemeentehuis van Eindhout, Eindhoutdorp 13 te Laakdal. Aansluitend wordt een rondleiding in het pand georganiseerd.

Voor meer info kan je contact opnemen met de dienst lokale economie, tel. 013/67 03 85 of .

Deelnameformulier Win een pop-up
Deelnamereglement Win een pop-up

 

Activiteit invoeren

Jouw activiteit in de uitdatabank?
Klik hier

Jouw activiteit in het infoblad?
Klik hier

Aanmelden

Nieuwsbrief

E-mail
Bookmark and Share
© 2013 gemeente Laakdal | Administratief centrum - Kerkstraat 21 - 2430 Laakdal - T 013/67 01 10 - F 013/67 25 89 -
design & development by e2e NV